Bo szczęście nadchodzi nieoczekiwanie...
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokój 2 - Liriell Lis , Ilne Delvon

3 posters

Go down

Pokój 2 - Liriell Lis , Ilne Delvon Empty Pokój 2 - Liriell Lis , Ilne Delvon

Pisanie  Dyrektor Czw Lut 14, 2013 9:34 pm

Pokój dwuosobowy

Ostatnio zmieniony przez Dyrektor dnia Pon Lut 18, 2013 7:23 pm, w całości zmieniany 1 raz
Dyrektor
Dyrektor
Admin

Liczba postów : 75

https://sweet-high-school.forumpolish.com

Powrót do góry Go down

Pokój 2 - Liriell Lis , Ilne Delvon Empty Re: Pokój 2 - Liriell Lis , Ilne Delvon

Pisanie  Liriell Nie Lut 17, 2013 8:43 am

Razem z moją strasznie ciężką walizką przekroczyłam próg pokoju, od razu z zaciekawieniem się po nim rozglądając.
Położyłam plecak przy biurku i zaczęłam się rozpakowywać. Ubrania włożyłam lub zawiesiłam w szafie, a kosmetyczkę zaniosłam do łazienki przy okazji doprowadzając swój wygląd do względnego porządku. Szybko się umyłam, wysuszyłam włosy, zmieniłam ubranie na świeże... aż w końcu było nawet nieźle. Następnie wróciłam do pokoju wyjmując z plecaka pieniądze i komórkę, i opuściłam pomieszczenie, zamykając je na klucz. w końcu trzeba kogoś poznać, prawda?
Liriell
Liriell

Liczba postów : 10

Powrót do góry Go down

Pokój 2 - Liriell Lis , Ilne Delvon Empty Re: Pokój 2 - Liriell Lis , Ilne Delvon

Pisanie  Ilne Pon Lut 18, 2013 7:18 pm

Pogwizdując cicho pod nosem weszła do pokoju, uprzednio otwierając drzwi i uderzając głową o futrynę. W końcu znalazła się w swoim pokoju w internacie. Otwarła pierwszą szafę i zauważyła czyjeś starannie wypakowane ubrania. Z racji tego, że raczej nie miała wyboru, wypakowała się do drugiej szafy. Pozostał tylko problem, które łóżko może zająć. Wzruszyła ramionami i rzuciła piłkę oraz książkę na to po lewej. Szybko się przebrała w strój sportowy, założyła odpowiednie buty, zgarnęła swoją piłkę i cała w skowronkach wybiegła na zewnątrz, zmierzając w stronę boiska do koszykówki.
Ilne
Ilne

Liczba postów : 24

Powrót do góry Go down

Pisanie  Liriell Nie Lut 24, 2013 3:57 pm

Przed przyjściem do pokoju, zahaczyłam o Biedronkę po jakiś napój i moje kochane pocky. Już miałam skierować się pod okno, trochę przygnębiona, że nie udało się z nim jakoś dalej zaprzyjaźnić, czy dłużej pogadać. Zatrzymałam się w miejscu spoglądając z zdziwieniem na drugie łóżko, a na moją twarz wpłynął szeroki uśmiech. Swoje rzeczy położyłam na łóżku, po czym podskoczyłam do drugiej szafy, od razu ją otwierając. Teraz byłam już pewna, że współlokatorka tu przyjechała. Teraz pozostaje jedynie czekać, aż wreszcie się zjawi.
Zamknęłam szafę, podchodząc do swojej i wyciągając z niej piżamę, po czym zniknęłam za drzwiami łazienki.
Liriell
Liriell

Liczba postów : 10

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: