Regulamin forum
Strona 1 z 1
Regulamin forum
1. Informacje i administracja
Tak więc zacznijmy od tego, że wasz Dyro jest tu Bogiem wszechwiedzącym, wszechwidzącym i wszechsłyszącym. Do niego właśnie kierujecie wszelkie prośby, zażalenia i skarżycie mu na innych użytkowników. Jak na razie jest jedynym panującym tutaj, dlatego też poszukuje dwóch pomocników, tzw. prawej i lewej ręki do pomocy w zarządzaniu tym pięknym i słodkim forum.
Na chatbox'a również potrzeba jednego moderatora, którego także poszukuję. Gra na forum i na chacie to dwie różne rzeczy, lecz zrozumiem jeśli wasze postaci będą ze sobą i tam i tam. Nie mam nic przeciwko. Jednakże spory między userami są surowo zakazane, a ja czyli Dyrcio, będę pilnować żebyście się nie gryźli i nie rozwiązywali sporów właśnie na cb. Grozi to kickiem, bądź banem.
Jeśli ktoś chce pomóc w rozwijaniu forum to będzie mi bardzo miło.
2. Czego robić nie można szatany wy moje
OGÓLNIE: SUROWO ZABRONIONE JEST TWORZENIE PAR HETEROSEKSUALNYCH. NAWET JAKO KOCHANKÓW.
Na CB:
~Obrażać innych użytkowników
~Pisać kolorem CZERWONYM, bo ten jest tylko dla Dyrcia waszego kochanego
~Pisać treści +18 przed dobranocką. [tłumaczenie: seks można uprawiać między godziną
16:02 a 6:02 (całowanie, przytulanie i inne pieszczoty lekkie dozwolone all day all night)]
~Wklejać zdjęć jeśli nie są one linkami
~Zabijać postaci, tych swoich i innych
~Dręczyć użytkowników o odpisanie na posta, na innym forum
W fabule:
~Używać emotikonek w postach
~Idealizować postaci
~Kopiować jakichkolwiek treści z innych for, stron etc.
~Pisać czynności innych postaci, których owa postać nie uwzględniła w poprzednim poście (raczej wiecie o co chodzi, nie?)
~Pisać posta mającego mniej niż 3 linijki (no, bo ludzie szanujmy się i nie róbmy siary)
~Zabijać postaci
~Odbiegać od fabuły, np. nagle postać ma super moce i lata
~Być w dwóch miejscach naraz
~Robić postaci poniżej 16 roku życia
3. Co robić winniście
~Przestrzegać regulaminu
~Pisać przestrzegając zasad ortografii i interpunkcji (jeśli ktoś ma dysleksję, proszę zgłosić to na gg Dyrcia)
~W kp w opisie wyglądu, musi on zgadzać się z avatarem
~Ograniczyć przeklinanie na cb, jak i w fabule
~Nie bić wujaszka Benny'ego jeśli nie da wam dobrej prostytutki do zabawy
4. Pozostałe i WAŻNE informacje
~GG Dyrcia: 36842126
~Jeśli nie możesz być na forum przez więcej niż 3 dni, napisz o tym w Nieobecnościach
~Jeśli chcesz zareklamować inne forum, napisz o tym w Ogłoszeniach
~Na zrobienie kp masz maksymalnie 4 dni
~O nowej postaci MUSISZ poinformować Dyrcia, oraz napisać to pod tą nową kp (dla mniej rozgarniętych przykład: pod kp - Nowe konto XYZ)
~Musisz zaakceptować regulamin, bez tego nawet nie waż się wchodzić na chat
~Rozkazuję byś dodał avka od razu po rejestracjibo inaczej poznasz furię Dyrcia
~Nie piszesz w fabule, jeśli nie zaakceptuję ci kp, kapiszi?
~Samemu użytkowniku, nie dodajesz nowych miejsc
Tak więc zacznijmy od tego, że wasz Dyro jest tu Bogiem wszechwiedzącym, wszechwidzącym i wszechsłyszącym. Do niego właśnie kierujecie wszelkie prośby, zażalenia i skarżycie mu na innych użytkowników. Jak na razie jest jedynym panującym tutaj, dlatego też poszukuje dwóch pomocników, tzw. prawej i lewej ręki do pomocy w zarządzaniu tym pięknym i słodkim forum.
Na chatbox'a również potrzeba jednego moderatora, którego także poszukuję. Gra na forum i na chacie to dwie różne rzeczy, lecz zrozumiem jeśli wasze postaci będą ze sobą i tam i tam. Nie mam nic przeciwko. Jednakże spory między userami są surowo zakazane, a ja czyli Dyrcio, będę pilnować żebyście się nie gryźli i nie rozwiązywali sporów właśnie na cb. Grozi to kickiem, bądź banem.
Jeśli ktoś chce pomóc w rozwijaniu forum to będzie mi bardzo miło.
2. Czego robić nie można szatany wy moje
OGÓLNIE: SUROWO ZABRONIONE JEST TWORZENIE PAR HETEROSEKSUALNYCH. NAWET JAKO KOCHANKÓW.
Na CB:
~Obrażać innych użytkowników
~Pisać kolorem CZERWONYM, bo ten jest tylko dla Dyrcia waszego kochanego
~Pisać treści +18 przed dobranocką. [tłumaczenie: seks można uprawiać między godziną
16:02 a 6:02 (całowanie, przytulanie i inne pieszczoty lekkie dozwolone all day all night)]
~Wklejać zdjęć jeśli nie są one linkami
~Zabijać postaci, tych swoich i innych
~Dręczyć użytkowników o odpisanie na posta, na innym forum
W fabule:
~Używać emotikonek w postach
~Idealizować postaci
~Kopiować jakichkolwiek treści z innych for, stron etc.
~Pisać czynności innych postaci, których owa postać nie uwzględniła w poprzednim poście (raczej wiecie o co chodzi, nie?)
~Pisać posta mającego mniej niż 3 linijki (no, bo ludzie szanujmy się i nie róbmy siary)
~Zabijać postaci
~Odbiegać od fabuły, np. nagle postać ma super moce i lata
~Być w dwóch miejscach naraz
~Robić postaci poniżej 16 roku życia
3. Co robić winniście
~Przestrzegać regulaminu
~Pisać przestrzegając zasad ortografii i interpunkcji (jeśli ktoś ma dysleksję, proszę zgłosić to na gg Dyrcia)
~W kp w opisie wyglądu, musi on zgadzać się z avatarem
~Ograniczyć przeklinanie na cb, jak i w fabule
~Nie bić wujaszka Benny'ego jeśli nie da wam dobrej prostytutki do zabawy
4. Pozostałe i WAŻNE informacje
~GG Dyrcia: 36842126
~Jeśli nie możesz być na forum przez więcej niż 3 dni, napisz o tym w Nieobecnościach
~Jeśli chcesz zareklamować inne forum, napisz o tym w Ogłoszeniach
~Na zrobienie kp masz maksymalnie 4 dni
~O nowej postaci MUSISZ poinformować Dyrcia, oraz napisać to pod tą nową kp (dla mniej rozgarniętych przykład: pod kp - Nowe konto XYZ)
~Musisz zaakceptować regulamin, bez tego nawet nie waż się wchodzić na chat
~Rozkazuję byś dodał avka od razu po rejestracji
~Nie piszesz w fabule, jeśli nie zaakceptuję ci kp, kapiszi?
~Samemu użytkowniku, nie dodajesz nowych miejsc
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: